Пералня

Пералня „Океан“ е основана през 2007 година.

Въведохме в експлоатация високотехнологично оборудване, което е ключът към удовлетворяване на най-високите очаквания на нашите клиенти, изключвайки всякакви грешки и некачествена работа.

Разполагаме с голямпроизводствен капацитет – изпиране на около 20 000 кг на ден, благодарение на койтоприетите поръчки от спалнобельо и покривки влизат в график за изпиране веднага.Съвременното оборудване с което работим ни позволява да не правимкомпромис с времето и качеството на постъпилите поръчки. От всички неща, които знаем за услугата – професионално пране едно от най-важното – ние трябва да доставяме чисто пране всеки път на време.

Наш основен приоритет е да осигурим сигурни и надеждни доставки на чисто пране в срок, за да можете Вие, нашите клиенти да поддържате оптимално количество постелъчно бельо, хавлии и покривки на склад.

Обръщаме специално внимание на ресторантското пране. Някой беше казал: „…първата хапка е с окото.“ Има много казано за храната, но едно нещо е извън всякакво съмнение, току що изпрани покривки и карета правят всеки ресторант по-привлекателен. Използваме висококачествени течни перилни препарати, които съхраняват Вашето пране.

Ние сме на Ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата. Работният ни процес траеоколо 10 часа, което нипозволява да обработим в срокувеличените количества пранепри пристигане на големи групи туристи в натоварен сезон, без данарушаваме уточнения график с Вас.

Съвременната ни гладачна линия Ви осигурява перфектно изгладено постелъчно бельо и покривки.

В случай, че имате затруднение с необходимото количество бельо ние сме на Васьше разположение за бельо под наем.

На кратко, ние от перално стопанство „Океан“ се стараем да правим бизнеса с пране, по-ефективен, по-безпроблемен и по-надежден, колкото това е възможно да бъде направено.