Welcome to Company Inc.

Vestibulum sit amet nisi eleifend, laoreet erat in, ornare neque. Donec eu est in quam luctus sagittis. Nulla facilisi. Proin faucibus nec nulla vitae ullamcorper.

Sed ornare nunc ac elit pretium, nec blandit sem cursus. Maecenas in nibh id dolor molestie tempus. Nam et urna lorem. Donec eu est in quam luctus sagittis.

Professional services

Reliable support

Solid contract

Пране

Ние предлагаме на нашите клиенти пълно обслужване в областта на прането и обработката спално бельо , хавлии и ресторантско пране. Приоритета ни е както и чистотата и хигиената на бельото , така и щадящи текстила процеси по време на неговата обработка , увеличаваща живота на бельото . Ресторантите могат напълно да ни се доверят за качественото и бързо изпиране на покривки. Използват се течни перилни препарати с високо качество, които отстраняват петната и запазват текстилните тъкани в отлично състояние за по-дълъг период от време. Безупречно чистите покривки са едно от нещата, които правят силно впечатление на клиента и са важен фактор за впечатлението, което той ще си създаде за дадено заведение. Ние сме перално стопанство, което разполага с модерна гладачна линия. Това дава гаранция, че покривките и спалното бельо ще бъдат не само перфектно изпрани, но и много добре изгладени.

Транспорт

Пералнята разполага с необходимият капацитет и човешки ресурс,с който в срокове и количества да доставя на клиенттите ни изпраното,изсушено и пакитирано бельо.Доставката може,според нуждите и стандартите на клиента да бъде: пакетирана индивидуално или подредена в колички.

Оборотно бельо:

Динамичната и променеща се икономическа среда,засягаща и сферата на туризма,предполага минимум застраховане. Поради тази причина,ние, в услуга на нашите клиенти, разполагаме със собствено бельо. Бихме ви съдействали,в рамките на нашего сътрудничество, като допълним или изцяло доставим за вашите нужди оборотно бельо.